Noodopvang voor je kinderen tijdens de lockdown

De kinderopvang, BSO en de basisscholen zijn vanwege de lockdown tot en met ten minste 17 januari gesloten. Voor kinderen van wie één of beide ouders werken in een cruciale beroepsgroep en voor kinderen in een kwetsbare positie is in de meeste gevallen noodopvang mogelijk.

Tijdens deze 2e lockdown merken we dat meer mensen beroep doen op de noodopvang. Als jij óf je partner in een cruciale beroepsgroep valt en de ander niet, dan is het uitgangspunt dat de opvang zoveel als mogelijk thuis wordt geregeld. Zodat we de opvang voor mensen die de samenleving draaiend proberen te houden, zo goed als mogelijk kunnen regelen. Lukt dit niet? Dan kun je alsnog bij de noodopvang terecht.

Bekijk alle veel gestelde vragen over noodopvang op de website van Rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/onderwijs-en-kinderopvang/kinderopvang-noodopvang

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.