Prins Mienus zet 11 Smulnarren in het zonnetje

Carnaval verloopt dit jaar heel anders dan anders. Eén ding blijft hetzelfde: Zijne OntzettendHoogheid Prins Mienus 14 zet Smulnarren in het zonnetje die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor het Kaaiendonkse carnaval. Dit jaar reikt hij daarvoor 11 prinselijke onderscheidingen? uit op zaterdag 13 februari.

Ken jij iemand die carnaval een warm hart toedraagt?❤️? En die daarvoor al jaren goed werk verricht binnen een vereniging, kapel of andere wijze? Nomineer diegene dan voor een prinselijke onderscheiding. Dat kan via de website van de OCS: www.smulnarren.nl > Formulieren > Voordracht indienen prinselijke onderscheiding. https://www.smulnarren.nl/voordracht-prinselijke-onderscheiding/ Doe dat vóór 1 februari. Een commissie beoordeelt alle inzendingen en bepaalt wie de gelukkige 11 worden.

Prins Mienus en zijn Heer Adjudant gaan op zaterdag 13 februari bij deze 11 Smulnarren langs om hen te onderscheiden. Dat alles gebeurt uiteraard volgens de dan geldende coronaregels.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.