66 jaar carnaval in boek vastgelegd

In dit bijzondere carnavalsseizoen 2020-2021 wordt het naoorlogse carnaval in Easterwood del Carnavallo en Kaaiendonk 66 jaar oud. En hoewel de uitbundige viering van die verjaardag helaas uitgesteld moet worden, zetten De Smulnarren toch een “piketpaal” uit met de publicatie van een nieuw jubileumboek; alweer het vierde. “Tis ne klassieker” zal op 13 februari a.s. digitaal worden gepresenteerd. Een dag later start de uitgifte, uiteraard op een wijze die corona-proof is. 

Het is een jubileumboek in de lijn die is ingezet bij de 25-, 33- en 44-jarige jubilea: een kroniek van 66 jaar carnaval. Waarbij de geschiedenis van de eerste 44 jaar beknopt zal worden verteld (die staat immers uitgebreid in de voorgangers) en de aandacht vooral gericht zal zijn op de afgelopen 22 jaar. 

“Tis ne klassieker” is geschreven door voormalig Hofschrijver Sjef Kock, die ook twee eerdere jubileumboeken op zijn naam heeft. Omslag en illustraties zijn van Peter van Gils. Het boek verschijnt – in tegenstelling tot zijn voorgangers – geheel in kleur. 

Het jubileumboek wordt in een beperkte oplage van 666 stuks gedrukt, dus zorg dat je er op tijd bij bent. Want niets mooier om gedurende de carnavalsdagen nog eens terug te kijken naar deze feestelijke jaren. De prijs voor het boek bedraagt € 6,66. Evt. ook te bestellen in combinatie met het carnavalsinsigne van 2021 voor € 11,11.

Inschrijven kan digitaal via www.smulnarren.nl/bestellen-jubileumboek

Na inschrijving ontvang je de locatie waar je je boek in ontvangst kunt nemen.

3 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.