SCO verlengt met hoofdtrainer Edwin Verheijen

Voetbalvereniging SCO uit Oosterhout verlengt de volledige technische staf. Zowel hoofdtrainer Edwin Verheijen als Stephan Baghus en Maikel Cohen, trainers van het tweede selectie-elftal, staan ook volgend seizoen langs de lijn. 

Edwin Verheijen begint in augustus aan zijn derde seizoen als trainer van het eerste elftal van de Oosterhoutsezaterdagvereniging. Volgens voorzitter Robert de Vries van SCO blijft de doelstelling hetzelfde als de voorgaande twee seizoenen. ‘We zijn in 2019 met Edwin in zee gegaan om te promoveren naar de derde klasse. Na twee coronaseizoenen moet dat komend seizoen daadwerkelijk gebeuren.’ Verheijen zelf wil graag door omdat hij mag werken met een jonge en kwalitatief sterke groep. ‘Het is een groep waar enorm veel potentie in zit. Het wordt tijd dat we de kans krijgen om het op het veld ook te laten zien.’

Stephan Baghus en Maikel Cohen zijn vertrouwde gezichten binnen SCO. Zij zijn al vele jaren samen verantwoordelijk voor het tweede selectie-elftal. Nog steeds zijn ze even enthousiast en energiek om de schakel te zijn tussen jeugd en eerste elftal. Ook keeperstrainer Toine van den Hoven blijft aan SCO verbonden. Met de overige stafleden waaronder de verzorger en elftalleider wordt nog gesproken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.