Carnaval 2021 in Kaaiendonk…..Hatsekidezevierenwethuis!

Kaaiendonk viert thuiscarnaval met onder meer D’n Historische Aftrap,  de KaaiendonkseKernevalsKennisKwis, Kaai-online en ‘T mooist versierde alternatief

Carnaval 2021 is organisatorisch een behoorlijke uitdaging gebleken. Waar na de zomer nog de hoop was op een alternatieve “live” carnaval in kleine kring, weten we nu dat Carnaval 2021 een echte thuiscarnaval gaat worden. Maar in plaats van bij de pakken neer te gaan zitten. hebben we ingezet op een alternatief programma. En met resultaat.

Carnavalszaterdameej D’n Historische Aftrap en de KaaiendonkseKernevalsKennisKwis

Carnavalszaterdag om 11.11 uur gaan we online van start met D’n Historische Aftrap. In D’n Historische Aftrap wordt Kaaiendonk – zoals gebruikelijk- eerst meegenomen naar de Sint Jan om vervolgens Carnaval 2021 op alternatieve wijze te openen. Ook zal op ludieke wijze het jubileumboek over 66 jaar carnaval in Kaaiendonk worden gepresenteerd en vervolgens sluiten we af met de onthulling van De Grootste Kaai 2021.

‘S avonds kan heel Kaaiendonk haar carnavalskennis testen in de digitale editie van de enige echte KaaiendonkseKernevalsKennisKwis (KKKK). In 5 rondes met ieder 11 vragen wordt het carnavalsbrein tot het uiterste uitgedaagd. Uiteraard onder de bezielende leiding van de 4 KKKK-voorzitters. Heb je zin om mee te doen, meld je dan aan met een team van maximaal 5 personen via awjhuijsmans@gmail.com. 

Kaai-Online en d’n alternatieve sluiting

Carnavalsdinsdag is uiteraard gereserveerd voor onze Snotnarren en Snotnarrinnekes. Op deze dag kunnen zij van 15 tot 17 uur genieten van het online-event Kaai-online.  Lekker thuis feesten met o.a. veel muziek en dans, een quiz over Kaaiendonk en natuurlijk Prins Mienus XIV. Om de feestvreugde thuis nog te vergroten kan vooraf een gratis Goodiebag worden besteld via kaaike@smulnarren.nl. Er is een beperkte oplage dus op = op.

Dinsdagavond zal de carnaval worden afgesloten met d’nAlternatieve Sluiting inclusief bekendmaking van het nieuwe motto. 

‘T mooist versierde alternatief!

Hoe mooi zou het zijn als heel Kaaiendonk Rood & Gruunkleurt tijdens carnaval 2021? Daarom dagen we heel Kaaiendonk uit om ieder thuis-leuttempeltje, straat, tuin, plein of flatgebouw etc. van binnen of van buiten te versieren in de Kaaiendonkse carnavalskleuren. De mooiste creatie(s) kunnentijdens carnaval (op gepaste) afstand een bezoekje van Prins Mienus XIV verwachten.  

Meedoen? Stuur dan foto’s of een filmpje van je creatie uiterlijk voor 13 februari om 11.11 uur a.s. (via WeTransfer) naar pr@smulnarren.nl.

Hatsekidezevierenwethuis!

Om de thuiscarnaval nog specialer te maken lanceert OCS De Smulnarren een Thuiscarnaval-pakket. Niet om te denken aan de dingen die niet kunnen, maar om een glimlach op je gezicht te toveren, en te denken aan al die mooie tradities die Kaaiendonk al 66 jaar bezit. Met voor iedere carnavalsdag 1 of meer unieke artikelen. Een echt collectors-item. Het pakket zal worden aangeboden voor € 11,11. Inschrijving start in de week van 18 januari. 

Daarnaast zullen ook de jaarlijkse carnavalsposter en het jaarembleem (zie foto) worden uitgebracht. Het jaarembleem is voor € 6,50 verkrijgbaar in gelimiteerde oplage en vanaf nu  te reserveren via info@oosterhoutsefeestwinkel.nl

Voor meer informatie over bovenstaande en nieuwe initiatieven die mogelijk nog gaan volgen, houdt verdere berichtgeving van OCS De Smulnarren in de gaten!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.