Hatsekidezevierenwethuis met je eigen mijmerdoosje!

We weten nu dat Carnaval 2021 een echte thuiscarnaval gaat worden. Maar in plaats van bij de pakken neer te gaan zitten heeft OCS de Smulnarren ingezet op een waanzinnige thuiscarnaval.Onder meer met een mijmerdoosje!

Om de thuiscarnaval nog specialer te maken lanceert OCS De Smulnarren een thuiscarnaval-pakket. Niet om te denken aan de dingen die niet kunnen, maar om een glimlach op je gezicht te toveren. Om te mijmeren over al die mooie tradities die Kaaiendonk al 66 jaar bezit. Een mijmerdoosje dus! Het doosje voor thuis bevat voor iedere carnavalsdag 1 of meer unieke artikelen, om thuis het carnaval van de opening tot de sluiting een echt Kaaiendonks tintje te geven. Met de inhoud van deze doos kan je alle activiteiten thuis op één dag vieren, het in het carnavalsweekend proppen, maar veel leuker is natuurlijk dat je hier 4 leutdagen over doet. Hiermee levert OCS de Smulnarren jou de benodigdheden om het thuiscarnaval tot een succes te maken, en het traditionele carnavalsgevoel van Kaaiendonk thuis aan te wakkeren. 

Inschrijven

Het mijmerdoosje kent een beperkte oplage, en is daarmee een waar collectors-item. Zorg dat je er op tijd bij bent. De prijs bedraagt € 11,11. Inschrijven? Stuur een e-mail met je contactgegevens (naam, adres en telefoonnummer) naar thuispakket@smulnarren.nl. Je zal dan een bericht ontvangen om het bedrag over te maken. Na de ontvangst van de betaling is de inschrijving definitief. De doos zal in het weekend van 6 en 7 februari worden uitgereikt. Hierover zal je persoonlijk worden geïnformeerd. Hou je e-mail dus in de gaten!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.