ORTS en Baronie TV

De ORTS uit Oosterhout en Baronie TV partners in Carnavalsprogrammering 2021 op televisie
De lokale omroep ORTS uit Oosterhout en Baronie TV slaan de handen ineen. Samen brengen zij dit jaar een ruim aanbod van Carnavalsprogramma’s op televisie via de kanalen van de ORTS.
Dit aanbod is zichtbaar in de hele regio van Breda en omstreken.
Ook omroep RTV Rucphen is in deze samenwerking betrokken, bijzonder voor abonnees van KPN.
Nu Carnaval in Coronatijd anders moet worden gevierd, is een goed en ruim aanbod van Carnavalsprogramma’s extra van belang. ORTS en Baronie TV hebben daarin hun sporen verdiend met gewaardeerde klassiekers.
Via de TV kanalen van de ORTS wordt het programma-aanbod van Baronie TV verspreid. Daarin zijn natuurlijk alle Kaaiendonkse hoogtepunten opgenomen, zoals deze worden gerealiseerd door of via de Oosterhoutse Carnavalsstichting OCS Smulnarren. Ook de top 30 van Kaaiendonkse Carnavalsklassiekers van de ORTS wordt in deze programmering opgenomen.
Baronie TV maakt sinds 1995 carnavalsprogramma’s die in de Baronie van Breda zeer populair zijn.
De programma’s van Baronie TV en ORTS zijn te zien en te horen van vrijdag 12 februari 19.00 uur tot dinsdag 16 februari middernacht. ORTS TV / Baronie TV is zien op Ziggo kanaal 41, KPN kanaal 1352 en via orts.nl (stream).
ORTS radio zendt tijdens Carnaval zoals gebruikelijk non-stop Carnavalsmuziek uit onder de vlag van de KRTS via 106.2 FM, Ziggo-kabel 92.9, Ziggo-digitaal 916, KPN 1052 en orts.nl (stream).
Voor afspraken over reclameboodschappen zijn beschikbaar: Dirk Brouwers (Baronie TV; 06 53819596) en Carlo Haarbosch (ORTS; 06 22973734)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.