Hennie Martini, nieuwe voorzitter GroenLinks Oosterhout

Doordat Gökhan Demir stopt als raadslid voor GroenLinks Oosterhout en Jacqueline Kuhlmann hem gaat vervangen, komt de plaats als voorzitter van de Oosterhoutse afdeling van Groen Links vrij.

Tijdens de eerste vergadering van het jaar van het bestuur heeft Hennie Martini de rol als voorzitter op zich genomen. Hennie heeft in het verleden gewerkt voor de ledenadministratie van de Industriebond FNV, FNV Bondgenoten en hoofd Bevolkingszorg bij het Rode Kruis.

Zijn ambities als voorzitter zijn: Een sterk bestuur, goede samenwerking met de fractie onderhouden, openheid binnen het bestuur en naar de leden/kiezers. Ook wil hij een goede campagne neerzitten voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.