Ad Looymans blijft bij TSC

Beide partijen zitten nog steeds op dezelfde positieve lijn .

Juist in deze rare tijden waar niemand  echt weet waar die aan toe is kwam er bij TSC weer duidelijkheid. Hoofdtrainer Ad Looymans en de technische staf van TSC  traden  in overleg met het bestuur . Doelstelling het huidige contract openen en een nieuwe verbintenis aangaan  voor het komende seizoen.  Al supersnel kwamen alle partijen op een  lijn en zonder problemen kon het nieuwe contract getekend worden . TSC kan het nieuwe seizoen  weer volledig rekenen op de nu nog 27 jarige hoofdtrainer  die er weer vol tegen aan wil gaan.  Natuurlijk hoopt iedereen dat er de komende maanden nog gespeeld kan en mag gaan worden  voor de huidige competitie. Maar dan zal er zo zachtjes aan wel meer duidelijkheid moeten gaan komen met het bestrijden en het onder controle houden van het coronavirus. De spelers van TSC zijn behoorlijk fit gebleven door voor zichzelf te trainen en daar waar het kon binnen de op dat moment geldende regelgeving . Op dit moment mag er bijna niets meer  en met de invoering van de avondklok wordt het er niet gemakkelijker op.  We wachten alles maar af.  Zeker ook nu de onderhandelingen met de assistenten Jeroen van Leijsen en Rob Sestig  nog gaande zijn . Ook de  onderhandelingen met de hoofdtrainers van TSC 2 en de dames 1 zijn  op dit moment gaande en beloven weer alle goeds.  Zodra er ook daarover nieuws is brengen we u op de hoogte.  Zowel de voltallige selectie als de technische staf zijn wel bijzonder verheugd dat we weer een seizoen verder kunnen met een trainer opgeleid binnen de eigen vereniging . Zonder meer een felicitatie waard aan allen die daar weer aan mee gewerkt hebben .                                                                                                                                                                  HJ.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.