In Kaaiendonk irst ete…..Natuurlijk op carnavalsmaandag!

Stikgef Staamppotje

T’is ne Klassieker voor de carnavalsmaandag: Stamppot! En het liefst eten we ons favoriete carnavalsmaoltje meej z’n allen op de markt tijdens de Boerenbruiloft. Maar dat zit er helaas niet in dit jaar…

Daarom vur dees jaor een mooi alternatief. Het Stikgef Staamppotje! Een heerlijke stamppot maaltijd voor thuis bereid door de enige echte Boerenbruiloft-koks geheel volgens authentiek recept uit 1956! Keuze uit Boerenkool of Hutspot met speklap, worst, jus en een carnavalsdrankje in stijl. Met unieke historische verrassing.

Wil je nog meer van de Boerenbruiloft-sfeer proeven, kijk dan voor de ultieme beleving tijdens oew maoltijd naar de Boerenbruiloft uit 1957.

Trek gekregen? Bestel dan uiterlijk op 8 februari a.s. het Stikgef Staamppotje vur 2 personen (want meej de huidige Corona-maatregelen ken da nog net) voor €22,66 digitaal via www.smulnarren.nl/boerenbruiloft-2021.

Het Stikgef Staamppotje zal geheel corona-proof af te halen zijn op maandag 15 februari tussen 16 en 19 uur (tijdens een vooraf overeengekomen tijdvak) op het Hatsekideeplein.

2 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.