Ontploffing op dak huisartsenpraktijk

Tijdens werkzaamheden aan het dak van de huisartsenpost in Oosterhout, op maandag 25 januari rond 16u, naast het Amphiaziekenhuis, ontstond er eerst brand waarna er 1 of 2 gasflessen ontploften op het dak. Er onstond rook en roetschade bij de fysiotherapie praktijk en er werd ernstige rooklucht waargenomen bij huisartsenpraktijk de Lange.

Een stuk van een gasfles kwam 40 meter verder tegen een gevel tot stilstand. Een groot stuk dak is verwoest en werd nog verder onderzocht op nog eventueel aanwezige sluimerende brandjes. Er waren 3 ambulances opgeroepen. Het is niet bekend of er gewonden zijn of slachtoffers.

Zie ontploffing: https://youtu.be/x-yHKYRVEeo

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.