VV Oosterhout en trainer Ahmet Türküçü verlengen de samenwerking

Zo jammer dat dit seizoen als verloren beschouwd mag worden!

Afgelopen dinsdag hebben Penningmeester Minet Verlaat, voorzitter Ruud Looijmans en zaterdag 1 trainers Ahmet Türkücü de prettige samenwerking verlengt voor seizoen 2021-2022.

Trainer Türkücü begon afgelopen zomer met frisse moed en een aardig versterkte selectie aan de voorbereiding op seizoen 2020-2021.

De oefencampagne en de bekerwedstrijden gaven mede door het zoeken naar een ideale samenstelling een ietwat vertekend beeld van de werkelijke kracht van VV Oosterhout zaterdag 1.

Echter in de competitie zagen we direct een ijzersterk en goed voetballend team dat de eerste vier wedstrijden overtuigend wist om te zetten in klinkende overwinningen.

Seizoen 2021-2022 wordt het derde seizoen van Ahmet als trainer van VV Oosterhout zaterdag 1.

De eerste twee seizoenen gaven het bestuur van VV Oosterhout een aardig beeld van Ahmet als trainer en gelukkig waren zowel de intentie van Ahmet als die van het bestuur er om in hetseizoen 2021-2022 de samenwerking voort te zetten.

Ahmet en VV Oosterhout hopen natuurlijk dat seizoen 2021-2022 een volledig seizoen gaat worden waar VV Oosterhout zaterdag 1 de eigen ambitie waar kan maken en mee kan strijden om de bovenste plaatsen in de competitie.

Ahmet is ondertussen ook rond met de rest van zijn staf voor het komende seizoen, dat betekent dat keeperstrainer Rene Kenter, verzorger Ger van Domburg en leider Quincy Brakkee eveneens betrokken blijven bij VV Oosterhout zaterdag 1.

Met een groot deel van de huidige spelersgroep is Ahmet ondertussen ook rond voor seizoen 2021-2022.

Kortom, VV Oosterhout zaterdag 1 is klaar voor de toekomst.

Het bestuur van VV Oosterhout bedankt Ahmet voor de afgelopen seizoenen en kijkt reikhalzend uit naar het vervolg van de prettige samenwerking.

Op de foto van links naar rechts:

Keeperstrainer Rene Kenter

Verzorger Ger van Domburg

Leider Quincy Brakkee

Trainer Ahmet Türküçü

Penningmeester Minet Verlaat

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.