KBO Carnavals BINGO LIVE op ORTS RADIO en TV

Vanaf 1 februari BINGO kaarten in de verkoop.

In samenwerking met de ORTS organiseert KBO Oosterhout Stad, voor iedereen, een Carnavals BINGO. Deze vindt plaats op woensdagmiddag 10 februari van 14.00 tot 16.00 uur. 

De Bingo kunt u LIVE volgen op: het ORTS TV kanaal KPN kanaal 1352 Ziggo kanaal 41 of de ORTS website orts.nl/televisie. Op de radio te volgen: op106.2 FM (ether) of op de radio met kabel: 92.9 FM (kabel). 

De BINGO kaarten zijn vanaf vandaag 1 februari, 10 dagen lang, te koop bij alle Jumbo’s in Oosterhout en bij Business Post Oosterhout, Fazantstraat 19. Kaarten kosten 2,50 per stuk voor 2 rondes. U kunt uiteraard met meerdere kaarten meespelen. Een deel van de opbrengst komt ten goede aanKBO Oosterhout Stad. Dus doe zeker mee en beveel het aan bij uw vrienden. (Ook niet KBO leden kunnen meespelen). 

Koop kaarten, geniet van een gezellige carnavaleske middag en steun daarmee KBO Oosterhout Stad. Heeft u Bingo, dan kunt u dat doorgeven op het telefoonnummer wat op de kaart staat in de uitzending wordt het regelmatig herhaald. Er zijn leuke prijzen te winnen. Dus zorg dat u NU snel uw kaarten gaat halen (de interesse is groot). Kaarten zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Er zijn fantastische prijzen te winnen. Allemaal gekocht bij lokale ondernemers. Ook wij steunen de lokale middenstand. O.a. Jumbo, Delicato, ’t Kaaspunt, Mitra, Kastelijns, Bakkerij De Jong, Rootz etc.

Een leuke middag met BINGO voor de buis, met gezellige ouderwetse carnavalsmuziek. Voor een hapje en drankje moet u uiteraard zelf zorgen, maar zo wordt het toch nog een gezellige middag op de woensdagmiddag vóór carnaval.

Weet u niet precies hoe het moet, geen nood. Kijk op woensdag 10 februari om 14.00 uur naar de ORTS TV. Het wijst zich vanzelf. Gewoon de cijfers op uw kaart afstrepen als de ballen gedraaid worden en het nummer opgenoemd wordt. Heeft u BINGO, dan belt u het nummer op de kaart.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.