Man op scootmobiel beroofd bij pinautomaat

Een 42-jarige man uit Oosterhout is maandagmiddag 1 februari beroofd door twee personen op een scooter. Het slachtoffer raakte niet gewond en heeft aangifte gedaan. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer stond rond 14.10 uur met zijn scootmobiel bij de pinautomaat op de parkeerplaats Zuiderhout. Hij had net gepind toen twee personen op scooter achter hem langs reden en geld uit zijn hand griste. De scooter reed vervolgens met hoge snelheid weg richting de Acaciastraat. Signalement van de daders: Twee jongemannen van circa 18-20 jaar. Ze droegen zwarte mondkapjes, een zwarte trainingsbroek en zwarte jassen met capuchons. Ze zaten op een retro model scooter met een chrome bagagerek.

Tips?

De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich via 0900 – 8844 te melden. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Heeft u de daders op beeld staan? Camerabeelden kunt u met ons delen via het tipformulier.  

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.