Ondanks de lockdown zit CircusKunst niet stil!

Misschien heb je ze al eens gezien in het park? Leden van de circusschool in Oosterhout trainen sinds een paar weken buiten in het Lukwelpark. Zo blijven ze lekker actief en gezond bezig, en vooral belangrijk: houden ze contact met elkaar. Daarnaast is er Digitaal Circus.

Iedere zondagochtend en dinsdagmiddag bij droog weer gaan de kinderen aan de slag met diabolo, jongleerballen, skippydance-elastiek en springtouw! Springen, rennen en gek doen om warm te blijven, maar ook serieus oefenen op loopballen en eenwielfietsen om in vorm te blijven.

Iedere vrijdagavond kunnen leden thuis via Zoom circuslessen volgen. Daaraan kunnen de kinderen, jongeren en volwassenen meedoen. Vanuit de circuswerkplaats krijgen zij live les van hun eigen vertrouwde docenten. 

Maar ook als niet-lid is het mogelijk om circuslessen te volgen! 

Via de website van CircusKunst vind je onder Digitaal Circus een link naar het YouTubekanaal van CircusKunst. 

Op YouTube zijn inmiddels tal van korte filmpjes te zien via Circus Kunst. Gratis en toegankelijk voor iedereen! Deze zijn geschikt voor alle niveaus, van beginner tot expert. 

De filmpjes zijn per onderdeel, dus je kunt kiezen wat je wilt doen. Acrobatiek, hoepelen, skippy dance, noem maar op! Kortom, als ook jij goed bezig wilt zijn en bovendien bijzondere trucs wilt leren, aarzel dan niet en ga circussen!

Mocht je na de huidige lockdown je overtollige corona-kilootjes kwijt willen of wil je weer wat soepeler worden? Dan heeft CircusKunst een Hoepelcursus voor volwassenen in het vooruitzicht. Als we straks weer binnen in de circuszaal mogen! 

Wanneer dat precies is, is nog niet duidelijk… maar houd de website en socials in de gaten!

www.circuskunst.nl of volg CircusKunst op Facebook en Instagram

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.