Digitaal kennismaken met het Sint-Oelbertgymnasium

Speciale website, diverse video’s, webinars en chatsessies op het programma

Nu de Open Dagen van middelbare scholen niet door kunnen gaan, is het Sint-Oelbertgymnasium in Oosterhout op zoek gegaan naar goede alternatieven. Want het maken van een goede en passende schoolkeuze voor groep 8-leerlingen is en blijft belangrijk. 

Op een speciale website voor groep 8-leerlingen en hun ouders, die gemakkelijk vindbaar is via www.oelbert.nl, is een ‘digitale Open Dag’ georganiseerd. Er zijn vele video’s te vinden over de school, de leerlingen en de docenten. Ook is er een 360-gradentour door het gymnasium te lopen, waarbij leerlingen naar hartenlust om zich heen kunnen kijken in allerlei ruimtes in het gebouw. Leerlingen Manar en Stefan hebben vlogs opgenomen en ook de aftermovie van de Open Avond van 2020 is terug te vinden. Zo krijgen groep 8-leerlingen toch een goed beeld van de sfeer en kleinschaligheid van het Oelbert. Wie extra goed oplet op de website – en wel van een puzzeltocht houdt – kan zelfs een code ontcijferen die een prijs kan opleveren. Spannend!

Daarnaast vinden op woensdag 10 en donderdag 11 februari tussen 18.30-19.30 uur interactieve webinars plaats, live vanuit de Agora van het Sint-Oelbertgymnasium. Deelnemers krijgen informatie over de school en de vele keuzemogelijkheden. Diverse medewerkers van het Oelbert komen aan het woord en natuurlijk is er de mogelijkheid om vragen te stellen. ​

Op woensdag 10, donderdag 11 en vrijdag 12 februari tussen 15.00-17.00 uur is er tevens de mogelijkheid om een privé chatsessie aan te gaan met een eersteklas-leerling, een docent of een ouder. Zo krijgen leerlingen van groep 8 en hun ouders alle gelegenheid om hun vragen te stellen.

Geïnteresseerden kunnen zich voor zowel het webinar als de chatsessie online inschrijven via de speciale website https://groep8.oelbert.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.