Kaaiendonkse Karnavals Kennis Kwis-live vanuit de Bussel

Zaterdag de 13e februari geen intocht van Mienus op de Markt maar met het bord op schoot gewoon voor de televisie meekijken, meedoen of gewoon lekker genieten van de enige echte eersteKaaiendonkse Carnavalskwis.

Ooit begonnen in café de Kloek, toen wegens omstandigheden verhuisd naar café Oud Brabant en nu wegens omstandigheden verhuisd naar theater de Bussel.

U kunt via een live-stream de kwis volgen en beleven door in te loggen op de webside van de Bussel, www.theaterdebussel/kkkk . 

In vijf rondes van ieder 11 vragen wordt ingegaan op de geschiedenis van Kaaiendonk, de toekomst en het heden. Op luchtige wijze wordt de kwis gepresenteert afwisselend met vragen, foto’s en filmpjes. Interactie met het publiek is er zeker ook. Buiten de vragenrondes zijn er ook een muziekronde die, eerlijk gezegd best wel verrassend is dit jaar, ook is er een zogenaamde plaatjesronde, elf foto’s van momenten, personen, carnavalstradities, kortom alles wat met Kaaiendonk te maken heeft. Woon je pas in Oosterhout dan is dit het uitgelezen moment om kennis te maken met Kaaiendonk. Leuk, leerzaam en lekker met het bord op schoot. Aanvang van de KKKK 17.00 uur, einde 20.00 uur. En vergeet niet om naslagwerken erbij te houden, de boeken die Peter van Gils heeft geschreven, de boeken die Peter van Gils niet heeft geschreven, de Dikke Cock en natuurlijk de Kiekerekie.

De enige echte Kaaiendonkse Karnavals Kennis Kwis zaterdag 13 februari, van 17.00 tot 20.00 uur live via streaming vanuit de Bussel.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.