De Ronde van ut Rutselbos wor dees jaor plaotjes kijke

Ut ies nie aanders. Ok al was ut kernevalsmotto van De OCS voor 2021, ‘Tis ne klassieker, op oos lijf geschreve. Ok al zou tweejduzendjeenentwintug oos jubeleumjaor gaon worre omda ut Rutselbos 66 jaor bestaot. Ok al wouwe we gère dur wèh mwoois van maoke dees jaor. Ut maag nie en ge wit wel waorom.

Mar as ge de Ronde van ut Rutselbos nie kan miesse, as ge dun dinsdag mee kerneval toch ut gevoel van dun ronde wul pruuve, de gezelligheid wul belève, de djeelnemers toch wul bekijke, Mienus en zun gevollug wul zien en dun muziek wul ore……… Gao dan Digitaol of kekt naor de tellevizie.

Waant veur dees jaor doen wij van ut Rutselbos ut aanders. Wen gaon on-line en op lokaole omroep. Dur ware djeelnemers die ut nie konne laote en fillemkus wulde maoke veur nun altenatieve Ronde van ut Rutselbos. Zo gezeet zo gedaon en ze komme op oos facebook te staon. De KRTS in saomen werking meej Baronie tellevizie ebbe oos veurzitter beloofd da ze jeel erg dur best gaon doen om ut jeen en aander te gaon uitzende op de tijd dèh normaol de Ronde van ut Rutselbosch wor vurreeje. Rond elluf minuute over jeen. (13.11 uur)

Dus nogmaols , wulde toch ut gevoel van oos Ronde belève, zet un plaotje op van un kapel, gao naor oossijte veur fotokus van de leste jaore, CVRUTSELBOS.WORDPRESS.COM, of veur fillemkus naor oos facebook @Rutselbos en kek om elluf minuute over jeen naor de KRTS of ze ut gelukt ies om uit te zende.

Veul Rutselbos Plezier Gullie.

Adri Snelders Veurzitter Stichting Rutselbos.

PSSST,

Mar…w’ope ok da we meej zun alle goed blijve, de tij-je van weleer trug komme en we saomen meej de sponsoren, de djeelnemers, ut bruidspaor, de Grwootste Kaai, Prins Mienus en zun Smulnarren en Smulnarrinnekes , Snotnarren en Snotnarinnekes in 2022 nun schwone jubileumronde gaon belève. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.