Het Kaaiendonks Sanseveria Museum opent deze carnaval zijn gordijnen


Tijdens Carnaval opent Kaaiendonks kleinste gratis openlucht museum Het Kaaiendonks Sanseveria Museum voor het eerst zijn gordijnen. Dit unieke Kaaiendonkse Museum heeft een collectie van wel 30 verschillende Sanseveria’s, waaronder enkele zeer bijzondere soorten en exemplaren.

Cristian en Maartje van De Jeukneuzen zijn normaal actief zijn in onder andere de Grote Kaaiendonkse Optocht en de Ronde van het Rutselbos wilden dit jaar toch iets hebben om hun liefde voor Carnaval in kwijt te kunnen. Daarom werd al gauw Het Kaaiendonks Sanseveria Museum bedacht om mensen met Carnaval toch iets te geven waar ze naar toe kunnen om wat leutigs te gaan bekijken. En de Sanseveria is natuurlijke ‘ne klassieker’.

Meer dan 22 soorten staan, zoals het met carnaval ook hoort, voor het raam en zijn door eenieder te bekijken. Het Kaaiendonks Sanseveria Museum nodigt iedereen die het leuk vindt uit om een kijkje te komen nemen bij deze coronaproof tentoonstelling. Houd je hierbij wel aan de geldende coronaregels. Kom alleen met mensen uit eigen gezin, of maximaal 2 personen uit verschillende gezinnen! Mocht het onverhoopt zo zijn dat je met meerdere geïnteresseerden tegelijk een kijkje komt nemen, houd dan alstublieft afstand van elkaar. Of zoals ze bij Het Kaaiendonks Sanseveria Museum zeggen: houd 1,5 Sanseveria afstand!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.