Ajax komt opnieuw naar Oosterhout!

Van 30 augustus t/m 3 september is het bij VV Oosterhout mogelijk om te trainen als een echte Ajax-speler. Jongens en meiden tussen de 6 en 16 jaar oud kunnen hier een week lang beleven hoe het is om te trainen als Daley Blind, Davy Klaassen of Antony.

Bij een Ajax Camp week komen alle facetten van de unieke Ajax-trainingsmethode aan bod. Denk aan balcontrole, snel voetenwerk, passeertechnieken, passen/trappen, positiespel en partijspelen. Elke dag verbeter jij je vaardigheden onder leiding van de Ajax Camps & Clinics coaches.

Meer informatie en inschrijven: www.ajaxcamps.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.