Jubileumboek OCS de Smulnarren gepresenteerd. 66 jaar carnaval in boek vast gelegd

Eerste exemplaar voor Sjef Kock

In dit bijzondere carnavalsseizoen wordt het naoorlogse carnaval in Easterwood del Carnavallo en Kaaiendonk 66 jaar oud. En hoewel we het grote jubileumfeest hebben moeten uitstellen, kon de presentatie van het vierde jubileumboek “Tis ne klassieker” gelukkig wel vandaag digitaal worden gepresenteerd. 

“Tis ne klassieker” is geschreven door voormalig HofschrijverSjef Kock, die ook twee eerdere jubileumboeken op zijn naam heeft. Omslag en illustraties zijn van Peter van Gils. 

Tot grote verrassing van de schrijver kwam de eer voor het ontvangen van het eerste exemplaar aan hem toe. Sjef Kock ontving het eerste exemplaar van “Tis ne Klassieker” uit handen van Prins Mienus XIV in Speelgoed- en Carnavalsmuseum op Stelten en signeerde zijn eigen eerste exemplaar op ludieke wijze met “Van Sjef” voor “Voor Sjef”. 

Nog enkele exemplaren verkrijgbaar

“Tis ne klassieker” is een jubileumboek in de lijn van de edities die bij de 25-, 33- en 44-jarige jubilea zijn uitgebracht. ‘T is een kroniek van 66 jaar carnaval met de aandacht vooral gericht op de laatste 22 jaar. Het boek is – in tegenstelling tot zijn voorgangers – geheel in kleur uitgebracht.

De reeds bestelde boeken zullen morgen worden uitgereikt aan alle Kaaiendonkers met een afhaalbewijs. Nog geen boek besteld? Er zijn nog enkele exemplaren beschikbaar. Bestellen kan weer vanaf maandag a.s.via www.smulnarren.nl/bestellen-jubileumboek/.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.