Blommekeszondag

Al jarenlang is het een traditie dat Prins Mienus met zijn groot gevolg een feestelijk bezoek brengt aan de oudere Smulnarren en Smulnarrinnekes in de zorgcentra van Kaaiendonk op de zondag vóór carnaval. Onder het genot van een borreltje of heerlijk advocaatje met slagroom wordt meegedeind met de muziek van de Hofkapel of gaan de voetjes van de vloer voor een dansje met de Prins.

Helaas gaat dat dit jaar niet lukken, maar vergeten doen we deze ouderen natuurlijk niet! Tijdens het carnavalsweekend hebben de bewoners van Buurstede, De Doelen, Oosterheem en Slotjesveste toch het beroemde Blommeke van OCS de Smulnarren mogen ontvangen.

Deze alternatieve Blommekeszondag is ook dit jaar mede mogelijk gemaakt door de financiële bijdragen van de Vrienden van Mienus en de Gulnarren.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.