Eerste Oosterhoutse Voetbalbingo gaat van start !

De ORTS en ALLE Oosterhoutse Voetbalverenigingen gaan een unieke samenwerking aan. Kaartverkoop start zaterdag 20 februari1

De ORTS, VV Neerlandia, OVV’67, Irene’58, VV SCO, TSC en VV Oosterhout en werken samen om een zestal prachtige Bingoavonden weg te zetten, onder regie van de ORTS. Alle verenigingen kunnen op dit moment vanwege de corona crisis wel wat extra financiële middelen gebruiken om de clubs op een verantwoorde manier te laten functioneren. Daarom gaan we gezamenlijk 6 weken lang Bingo spelen via ORTS TV op woensdagavond tussen 19.00 en 21 .00 uur.

De eerste Bingo avond is op woensdag 3 maart en die start om 19.00 uur. De overige data om alvast vrij te houden voor de Oosterhoutse Voetbal Bingo zijn woensdag 10 maart, woensdag 17 maart, woensdag 24 maart, 

Woensdag 31 maart en de laatste spectaculaire bingo avond is woensdag 7 april. Ieder avond gaan tussen 19.00 en 21.00 uur de ballen rollen en dat is te volgen via ORTS TV en zelfs meespelen via internet op de site van de ORTS behoort tot de mogelijkheden. Elke Bingo avond staat een van de verenigingen centraal en zijn er leden  van de vereniging aanwezig in de studio van de ORTS.

Om alle zes de avonden mee te spelen is er een set kaarten beschikbaar voor slechts € 15,- waarbij je in totaal 7 kaarten ontvangt. De mensen die een set kaarten kopen spelen de laatste avond met een dubbele kaart.

Losse kaarten zijn eveneens per avond verkrijgbaar en kosten slechts € 2,50 per stuk. Per avond worden er tussen 19.00 en 21.00 uur 3 ronden gespeeld om een leuk prijzenpakket.

Van elke verkochte kaart gaat er een gedeelte naar iedereOosterhoutse Voetbalvereniging, deze opbrengst wordt gelijkmatig verdeeld onder de zes verenigingen.

Dit is natuurlijk een zeer welkome aanvulling op de clubkas van de clubs in deze lastige tijden. 

Een set Bingo Kaarten voor 6 weken bingo plezier zijn vanaf zaterdag 20  februari te koop bij ALLE Oosterhoutse Jumbo vestigingen die tevens ook een van de hoofdsponsoren van de bingo zijn , en bij Bakker Dennis in Dorst. Een aantal jeugdspelers zullen op zaterdag 20 februari de start van de kaartverkoop in en rond de Jumbo supermarkten promoten. Vanaf 27 februari zullen er wekelijks ook losse kaarten in de verkoop zijn voor 2,50.

Steun de Oosterhoutse Voetbal Verenigingen en speel gezellig mee. 

HEB JE BINGO BEL DAN SNEL MET DE BINGO TELEFOON TIJDENS DE UITZENDING

0162 – 460024

2 Comments

  1. Waarom alleen bij de Jumbo dat die bingo kaarten verkrijgbaar zijn.er zijn toch meer supermarkten in oosterhout.want ik kom nooit bij die dure supermarkt.

    • De reden hiervoor is dat de andere supermarkten de kaarten niet wilde verkopen omdat het administratief niet mogelijk was bij hen om een en ander te verwerken.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.