VASTWEL: van Tijd & Eeuwigheid start o.a. met 40 bijzondere gasten

De Vastentijd en Ramadan zijn niet meer exclusief. Steeds meer mensen laveren, zoeken verbinding met zichzelf en met anderen, willen bewuster keuzes maken, steeds meer met uitgangspunten als: Koester de mens, koester de planeet, het een verbindt het ander en samen zijn we sterker. Steeds meer doen we aan zelfreflectie door met een open en eerlijke blik naar je “ik” te kijken en van daaruit te dromen, te durven en te doen. Vastwel is een initiatief van het leer- en inspiratiehuis van het Sint Catharinadal. 
Elke dag in de vasten periode is er een uitzending op de ORTS TV . Veertig bijzondere gasten uit Oosterhout vertellen, in een decor van zandlopers en spijkerbroeken, hun persoonlijk verhaal en oa Mark Buijs, Joop Struik, Jan Schipper, Yves de Boer, Pascal Grosveld  vertellen over leven en dood gaan, een grote omwenteling in het leven, een mooi moment van geluk, een foto die dierbaar is etc. Na elk verhaal draaien ze de Angeluszandloper om voor de volgende 24 uur om. Ze staan stil  en geven de tijd een duwtje. De interviews worden afgenomen door Martine Huibregts, Quin Kempees en Lisanne Fennema. Deze week ziet u de persoonlijke verhalen van oa Nicole Hanegraaf, Theo Michielsen, Miranda van Bragt en Peter Huibregts. Toon Oomen en Vrienden zorgen voor de muzikale omlijsting en het programma wordt om omstreeks 18:00u uitgezonden en de hele dag herhaald in de tv cyclus van de ORTS.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.