De buurtbussen rijden weer!

Omdat sinds vandaag de scholen (vo en mbo) weer gedeeltelijk open zijn, zet Arriva extra ritten in tijdens de spits. Ook rijden er weer een aantal schoolliners. Wil je weten of jouw bus rijdt? Kijk dan op www.arriva.nl.

Reizen met de buurtbus met een rolstoel?
Let op door de coronamaatregelen neemt de buurtbus op dit moment geen rolstoelpassagiers mee. De buschauffeur kan namelijk onvoldoende afstand houden van jou als reiziger bij het in- en uit vervoeren van de rolstoel. Zit je in een rolstoel en heb je vervoer nodig? Bel dan met de klantenservice van Arriva via 0800 0232545. Zij denken graag met je mee over een alternatief vervoersmiddel.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.