Selectiespelers TSC spreken vertrouwen uit

Ze blijven dan ook gaarne volgend seizoen bij TSC !

Naast Corona maakte ook moeder natuur het een paar weekjes onmogelijk om te trainen. Maar dit betekent niet dat de technische commissie en staf van TSC 1 en 2 stil zitten.

Naast het trainen van de jeugd zijn er de afgelopen periode vele gesprekken gevoerd met de spelers. Ondanks dat dit seizoen nu (officieel) ten einde is, zijn de voorbereidingen  voor volgend seizoen alvast gestart. Uit deze gesprekken kwam een eenduidig signaal naar voor, grote tevredenheid over de samenwerking met de staf én de positieve sfeer binnen de groep. De saamhorigheid is groot binnen de selectie en ondanks dat het seizoen anders is verlopen dan verwacht heeft men veel energie om er straks weer te staan. 

Hierdoor kunnen we mededelen dat bijna de gehele selectie ook volgend seizoen actief is bij TSC. Ook verwelkomen we weer nieuwe talenten vanuit de O19 die aansluiten bij de selectie. Helaas zijn er spelers die stoppen vanwege blessures, werk, verhuizingen of nog in afwachting zijn van een studiekeuze. Gelukkig blijven zij actief betrokken als supporter of uiteindelijk toch als lid van TSC. 

          De volgende spelers hebben inmiddels aangegeven te blijven:

Wouter Kops,  Loïk Smakman ,  Ryan snoeren , Marnix van de Velden ,Nino Doelman ,Bas Blokdijk ,Achraf el Abdelaoui ,Tim Rubenkamp ,Berry de Ram , Jarno Mous ,Rick Govers ,Tijmen den Breejen ,Ruben Snoeren , Tadhg Bekkers ,Gijs Joswig ,Qeuntin Smakman ,Tom Rijvers , Paul van Zon ,Tijs Kuppens ,Jurendel Dorand ,Sjak Blokdijk ,Levi Tiemans ,Wouter V Steijn ,Samuel V Haspel ,Yedrick Cleopa ,Danillo Maton ,Daan Potter ,Sander van Dijken ,Bryan van Rijswijk ,Bart ten Hove ,Bart Schriek ,Raymon Raams ,Dennis Bijsterveld ,Joury den Boogert ,Espen Voskuil ,Brian Burgler ,Loek de Lyon , en er zijn nog gesprekken gaande met diverse spelers.

Deze spelers gaan er alles aan doen om het huidige seizoen zonder competitieverband goed af te ronden, op welke manier dat is horen we snel. Dat TSC zeer tevreden is met het aanblijven van deze groep spelers moge duidelijk zijn. Veel succes nu en alvast voor het nieuwe seizoen.

HJ

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.