In de problemen door de coronamaatregelen?

Is je inkomen gedaald en kun je door de coronamaatregelen je noodzakelijke kosten zoals je woonkosten niet meer betalen? Dan kan de Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten (TONK) je misschien helpen.

TONK is de Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten. Met deze regeling helpt de gemeente je als je door de coronamaatregelen minder inkomen hebt én je hierdoor problemen hebt met het betalen van je woonkosten. Het gaat dan om je huur- of hypotheekkosten en de kosten voor bijvoorbeeld gas en elektriciteit.

Wil je weten of je gebruik kan maken dan de TONK-regeling? Kijk dan op de website voor meer informatie ⤵
http://bit.ly/tonkoosterhout

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.