TSC had me toch een mooi , sterk elftal

Wie goed kijkt ziet er absoluut veel bekenden bij staan of zitten . Het elftal uit de jaren tachtig  onder leiding destijds van Wally Jansen . Wat speelde ze toen nog hoog en was elke tegenstander  al of niet uit de buurt op haar hoede als ze tegen deze blauw wit formatie moesten spelen.  De meeste van deze oudgedienden kom je nog nog wel ergens in de stad tegen . In de krant of zelfs bij TSC langs de lijn . Johan Gabriëls op de voorste rij werd later nog trainer bij TSC  en schrijft nu wekelijks een  column in het Dagblad de Stem.  Natuurlijk heeft hij de  meeste voetbalkennis opgedaan destijds bij TSC  anders kun je nooit zoveel verstand van voetbal hebben.  Helaas is oud trainer Wally Jansen alweer enkele jaren geleden overleden maar hebben velen nog wel herinneringen aan deze voetbalkenner. Veel meer zal ik over de spelers niet vertellen , de meeste lezers onder ons hebben weer  verhalen als ze een bekende speler ertussen zien staan. En ik weet zeker dat veel ouderen onder ons met weemoed terug denken aan de tijden toen dit elftal wekelijks de nodige punten wist te vergaren.  Wat waren het mooie tijden en doen ze de beroerde coronatijd even vergeten. Geniet van het moment .                                                                                                                                                 HJ.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.