Quiz ’n Concert

Een familie-evenement online, gemaakt voor alle Oosterhouters, jong en ouder, in samenwerking met Theater de Bussel.


Professionals van h19 Centrum voor de kunsten en Theater de Bussel op het gebied van theater, muziek, vormgeving en organisatie hebben de handen ineengeslagen en verzorgen op 28 maart om 16.00 uur een livestream quiz vanuit Theater de Bussel. 

Sharon Joosen en Charlotte Louwers presenteren dit evenement live met uiteenlopende vragen over Oosterhout. Tussen de vragen door zal de docentenband, in huiskamersetting, bestaande uit docenten van h19, live verschillende nummers spelen. Een bijzonder muzikaal intermezzo wordt door h19 docenten Cor Coppoolse (cello) en pianiste Ans Backhuijs verzorgd. 

Van deze live uitzending kan elke Oosterhouter genieten, mis het niet: doe mee en win!

Via de website van de Bussel kan hiervoor worden gereserveerd. Je krijgt dan automatisch een bericht over hoe je eraan meedoet. Als je ook een borrelpakket bestelt, wordt het een middag om niet te vergeten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.