TSC onder de 10 krijgt supertraining

Elke maandagavond trainen deze aankomende talentjes onder de 10 heel fanatiek. Hun vast trainers John de Heer en Jaap de Jonge zijn hun vaste begeleiders niet minder fanatiek en ooit zelf best grote voetballers binnen TSC.  Zo ook was het afgelopen maandag weer de bedoeling om er een flink tegen aan te gaan . Zeker omdat het de laatste maanden  door het gehele coronagebeuren wat moeizaam was gegaan. Maar wat schetste ieders verbazing  op dat moment . Oud 1e elftal speler, oud hoofdtrainer  en  van sommige jongens op dit moment de onderwijzer op basisschool de Meander niemand minder dan Rob Sestig kwam het veld op.  Aangekleed als toptrainer  en klaar voor een echte training waar de jongens van stonden te kijken. Hij die ooit TSC 1  in 2 jaar tijd zomaar 2 keer liet promoveren . Hij de een opa had in het verleden die de beste voetballer van Oosterhout  werd genoemd  . Zelfs de vader van Rob heeft jarenlang in TSC 1 gespeeld  ja dan moet je wel heel veel verstand van het spelletje hebben . En dat bleek ook zo, nimmer hadden deze jongens op een avond zoveel geleerd ondanks dat Jaap en John altijd hun uiterste best hadden gedaan.  Dagenlang hebben deze jonge gasten het er nog over gehad thuis en tegen hun vriendjes. Kom bij TSC spelen en je maakt dit soort toptrainingen mee.  De eerste nieuwe aanmeldingen waren gelijk een feit.  Als het zo doorgaat moet er misschien wel een ledenstop komen. Want ja , wie weet waanneer deze toptrainer  weer een vrije avond gaat spenderen aan de aller fanatiekste jeugdige voetballers binnen TSC . Voor hun die er deze keer bij waren was het een topavond en wat hebben ze genoten.                                 HJ.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.