Thuisvester als beste werkgever beoordeeld

Onderzoeksbureau Effectory brengt al jaren goed werkgeverschap in kaart. Ook dit jaar hielden ze weer een grootschalig onderzoek. Ruim 1 miljoen medewerkers beoordeelden hierin hun werkgever. Op basis van de resultaten is Thuisvester uitgeroepen tot beste in de branche woningbouw. Zij noemen dat een World-class Workplace.

Thuisvester kreeg het hoogste rapportcijfer voor werkgeverschap en is daarmee een van de branchewinnaars van 2021. In mei wordt bekend gemaakt welke organisatie de allerhoogste score heeft. Dit wordt dé World-class Workplace van 2021!

Waarin blinken Thuisvester en de andere branchewinnaars dan uit? 

World-class Workplaces onderscheiden zich ten opzichte van andere organisaties.

  • Ze luisteren naar hun medewerkers en gebruiken hun feedback en ideeën om zich continu te verbeteren. Juist het afgelopen jaar is dit ontzettend waardevol gebleken.
  • Ze scoren hoog op bevlogenheid (7,8), medewerkers zijn vol passie met hun werk bezig.
  • Nog belangrijker ze scoren hoog op klachtgerichtheid (7,7), wat betekent dat naast de medewerkers ook klanten profiteren van een positieve organisatiecultuur.
  • Ze ervaren veel autonomie (7,5), omdat ze de vrijheid krijgen om zelf hun werk zo goed mogelijk in te richten. Kaders en prioriteiten zijn helder en hun rol is duidelijkheid (7,3).

Juist nu er veel thuisgewerkt wordt, zijn dit belangrijke voorwaarden voor succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.