Vanaf 1 april: buiten zwemmen bij De Warande!

Vanaf donderdag 1 april kunnen bezoekers van 16 jaar en ouder een uur lang banenzwemmen in het half diepe buitenbad. Buiten zwemmen is goed om in beweging te blijven en kan binnen de geldende Corona maatregelen: op afstand en op reservering.

Vanaf maandag 29 maart kun je via de website (de-warande.nl/reserveren) reserveren voor een uur banenzwemmen. Er is plaats voor 48 personen per uur. Abonnementen blijven vanwege het beperkte aanbod nog bevroren, iedereen koopt een losse ticket. Het tarief voor de activiteit is € 2,50 en dient direct na het maken van de reservering via iDeal betaald te worden.

Een paar aandachtspunten vooraf:

  • Alleen het half diepe buitenbad met een waterdiepte van 90 tot 130cm en afmeting van 20 bij 30 meter is open voor banenzwemmen. In het bad worden 8 banen gelegd zodat goed afstand gehouden kan worden. Aan een van de korte zijdes wordt een lijn geplaatst. Afzetten is aan die zijde niet mogelijk.
  • De watertemperatuur van het verwarmde buitenbad is 22 graden. Wanneer het ’s nachts erg koud is geweest (bij nachtvorst) kan de temperatuur wat lager liggen. In dat geval adviseren we een wetsuit en badmuts te dragen.
  • Neem een warme deken en thermoskan met een warme drank mee om weer op te warmen na het zwemmen.
  • We vragen u om uw zwemkleding alvast onder uw kleding aan te doen. Na het zwemmen is slechts een beperkt aantal buitenkleedruimtes en toiletten beschikbaar. Alle binnenruimtes en -douches zijn gesloten.
  • Hoewel er toezichthouders aanwezig zijn willen we benadrukken dat het zwemmen in het buitenbad op eigen risico is.

Voor meer informatie en reserveren: www.de-warande.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.