Lidl in Oosterhout gaat uitbreiden!

Burgemeester en wethouders hebben ingestemd met de uitbreiding van de supermarkt van Lidl aan het Zuiderhout 111. Lidl Nederland wil het filiaal op eigen terrein uitbreiden met ongeveer 203 m2 aan de achterzijde van de winkel aan de Vondellaan waar nu de laad- en losstrook gelegen is. Lidl heeft een omgevingsdialoog gevoerd met omwonenden en overleg gehad met andere winkeliers. De gemeente gaat met Lidl een anterieure overeenkomst aan voor afspraken over aanpassingen en kosten aan het openbaar gebied, zoals het verleggen van leidingen en aansluiting op het riool. Met de uitbreiding van de Lidl wordt het winkelgebied Zuiderhout aantrekkelijker voor de dagelijkse aankopen.

1 Comment

  1. Is een prima iets. Oosterhout is per slot van rekening geen klein dorpje. Die verdient wel een mega Lidl. Ze kunnen die Lidl niet groot genoeg maken!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.