Zet in je agenda: Parkfeest 3, 4 & 5 september 2021

We maken er samen een echt feestweekend van!

Oosterhout snakt naar een feestje en daarom gaat de organisatie van het Parkfeest enthousiast van start. Vorig jaar al heeft het bestuur van Stichting Parkfeest besloten het Parkfeest in het eerste weekend van september 2021 te houden. “We hebben deze datum bewust geprikt, in de hoop dat er in september weer meer mogelijk zou zijn. En het lijkt erop dat dat zo is! Daarom hebben we besloten er met z’n allen voor te gaan, hoewel er nog onzekerheden zijn,’’ stelt Jos Zimmerman, voorzitter Stichting Parkfeest. “De veiligheid van onze gasten en vrijwilligers staat voorop. We wachten de regels, mogelijkheden en onmogelijkheden af en zullen daar flexibel op moeten reageren. We gaan echter wél beginnen met de organisatie, anders zijn we straks te laat. Dát willen we niet, want we hebben zin in een Oosterhouts feestje!”

3, 4 & 5 september in de agenda!

Allereerst willen we dat heel Oosterhout weet dat het Parkfeest gepland staat op 3, 4 en 5 september (laatste weekend zomervakantie). Zet deze data in je agenda, hou ze vrij, want áls het Parkfeest door mag gaan, wil je dat echt niet missen. De reünie van Oosterhout, zo wordt het Parkfeest ook genoemd… Na anderhalf jaar elkaar moeten missen, wordt dit de grootste reünie ooit.

Artiesten

Ondertussen heeft onze programmacommissie niet stil gezeten en is al druk in overleg met boekingsbureaus over artiesten die we vorig jaar op het podium zouden hebben, maar ook over anderen. We kunnen en mogen er nog niks over zeggen, maar we komen hier heel snel op terug zodra het programma bekend is.

Vrijwilligers

Het Parkfeest Oosterhout draait volledig op vrijwilligers. We gaan de komende tijd inventariseren wie het eerste weekend van september weer mee wil draaien en we willen daarbij de wensen en zorgen van de vrijwilligers zorgvuldig onderzoeken. Want het is wat, om na zo’n lange tijd ineens weer met zoveel mensen in aanraking te komen. Waarbij dit voor de een geen probleem is, is de ander voorzichtiger. Samen gaan we op zoek naar oplossingen. Ben je nog geen vrijwilliger en lijkt het je leuk om mee te helpen? Op de website van het Parkfeest staan nog enkele vacatures!

Sponsoren

Elk jaar krijgt het Parkfeest steun van het Oosterhoutse (en soms regionale) bedrijfsleven om het mooie feest mogelijk te maken. En het Parkfeest steunt vervolgens weer Oosterhoutse goede doelen met een mooie cheque. Onze sponsorcommissie gaat de komende tijd weer contact opnemen met trouwe zeer gewaardeerde sponsoren en op zoek naar nieuwe ondernemers. Het Parkfeest is een echte boost voor de stad en haar inwoners en daar willen veel ondernemende Oosterhouters zich graag aan binden. Stuur een mail naar sponsor@parkfeest.nl voor contact met de sponsorcommissie.

Eerst eten (en drinken)

Ook de horecacommissie en commissie Facilitaire Dienst zijn al druk bezig met het vastleggen van onder andere podia, tenten, biertaps, kabels en nog heel veel meer. Zodat we in september niet achter het net vissen als her en der de evenementen weer van start gaan. Zo zorgen we ervoor dat er voor iedereen een lekker hapje, koud biertje, wijntje, frisje klaarstaat om het weekend goed door te komen! 

Flexibel

Alle voorbereidingen zijn onder voorbehoud; het moet wel mogen en veilig zijn. Jos Zimmerman: “We zijn in nauw overleg met de gemeente en zij denken ook mee. Gelukkig staan we op de ‘feestkalender’ van de regio omdat wij vorig voorjaar dit weekend al hebben vastgelegd. Het kan zijn dat we bijvoorbeeld verplicht zijn om een bepaalde mate van hygiëne te garanderen of bijvoorbeeld een teststraatje moeten inrichten. Dan zullen we flexibel moeten zijn in onze plannen, tekeningen en berekeningen. Onze commissies denken met elkaar mee om met oplossingen te komen. Maar we schromen ook niet om expertise van het Oosterhoutse bedrijfsleven te vragen. Hoe dan ook, ondanks de onzekerheden gaan wij ervoor! We hebben er zin in en we maken er samen een echt feestweekend van!”

Tickets en ander praktische info• Wanneer? 3, 4 & 5 september 2021• Waar? Slotpark Oosterhout• Tickethouders 2020 die hun tickets nog hebben; deze zijn gewoon nog geldig in september 2021.• Tickets kopen: www.parkfeest.nl (geef aan naar welk goed doel jouw bijdrage gaat). Mocht het Parkfeest 2021 onverhoopt niet doorgaan, kun je óf je geld terugvragen of je kaart bewaren tot juni 2022• Sponsor worden: www.parkfeest.nl klik op sponsor. Of stuur een mail naar sponsor@oosterhout.nl• Vrijwilliger worden: www.parkfeest.nl/vrijwilligers

Parkfeest, samen genieten!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.