7 JO19-1 spelers maken de overstap naar TSC selectie

Nu eindelijk de mogelijkheid er weer is om ‘’normaal’’ te trainen, althans voor een groot deel van de groep, is ook het ook tijd om JO19-1 spelers kennis te laten maken met de seniorenselectie. Traditiegetrouw trainen vanaf medio maart de aanstormende talenten weer mee met de selectie. Zodoende leren ze hun toekomstige teamgenoten en trainersstaf alvast beter kennen. Per saldo boert TSC er alleen maar op vooruit verwacht de technische staf. Inderdaad zijn er op de valreep een paar spelers bij TSC vertrokken. Spelers die mogelijk al wel zagen aankomen dat de 2e klasse voor hun misschien net een stapje te hoog zou worden . Ja die gaan hun geluk elders beproeven en 1 of 2 klassen lagen kan dan misschien een betere optie zijn . Als ze dan daar weer een paar jaar ervaring hebben opgedaan en TSC mogelijk nog hoger is gaan spelen kunnen ze altijd nog wel weer proberen zich in de kijker te spelen. Voor nu heft TSC zich althans nog geen zorgen te maken. Maar liefst 7 jonge talenten op gegroeid binnen de eigen jeugd kloppen aan de deur van de selectie. Bijna alle selectie teams doorlopen hebbende zijn ze nu zachtjes aan voor het grotere werk. Het zal hard werken worden en knokken voor een plaatsje bij de selectie maar dat is aan dit 7 tal wel over te laten. We gaan het zien en mee maken , spannend voor ons maar zeker voor die gasten . Ze kijken er met smacht naar uit. Tevens zullen ze er alles aan doen dat de technische staf bij de start van het nieuwe seizoen nog heel diep moet gaan nadenken wie een plaatsje in TSC gaan veroveren. Vanaf deze plaats kan ik niet anders dan hun alvast heel veel succes toewensen en ze feliciteren met hun tot nu toe behaalde resultaat. Zoals al eerder aangegeven maken de volgende spelers de overstap: 

Brian Burgler , Yedrick Cleopa  ,Danillo Maton ,Daan Potter  ,Sander van Dijken  ,Sjak Blokdijk  ,Levi Timans , let op deze namen  ongetwijfeld gaat u in de toekomst meer van deze gasten horen en zien.                                HJ          

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.