TSC selectie traint G –Toppers !!

Geweldig , wat hadden die mannen een plezier , het straalde er gewoon van af. Wie had dat verwacht zo op een door de weekse avond nemen spelers van de selectie de tijd voor de G – toppers. Het wil gewoon zeggen dat dit team net zoveel  betekent binnen onze club dan welk ander team dan ook. Sterker nog we moeten er juist zijn voor die jongens die zo genieten van het voetbalspelletje. Ze komen voor de lol , voor hun plezier , voor de afwisseling maar willen ook goed zijn . Scoren en doelpunten maken , wat is er mooier. Nu er nog steeds geen wedstrijden mogelijk zijn is een training nog meer welkom. En als je dan ook nog eens training krijgt van de goeie spelers uit de selectie dan kan de avond niet meer stuk. Op de bijgeplaatste foto is  duidelijk de spelvreugde waarneembaar. Laten we hopen dan voor hun en voor iedereen op korte termijn er weer gevoetbald mag worden tegen tegenstanders uit de omgeving. Want onderling  spelen is leuk maar winnen van een vreemde tegenstander blijkt altijd nog net iets meer te hebben. Daar praat je uren later thuis nog over , wie er scoorde en wie die mooie kans miste. TSC is in ieder geval heel blij met  de aanwezigheid van het G – team en mochten er onder de lezers nog mensen zijn die ook wel iemand kennen die zich aan wil sluiten . Schroom niet kijk even op de website van TSC ,  hoe en bij wie je moet zijn om ook snel  tot deze groep te horen. Meld je aan , je bent toch zo van harte welkom .                                                       HJ.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.