Extra onderhoud aan de Weststadweg

De aanleg van rotonde de Bromtol en de fietstunnel verlopen voorspoedig. De gemeente Oosterhout heeft Den Ouden Groep gevraagd extra onderhoud uit te voeren aan de Weststadweg. In het laatste weekend van april en het eerste weekend van meizal de Weststadweg hiervoor volledig afgesloten zijn. 

Nieuwe rotonde en fietstunnel

Den Ouden Groep heeft de afgelopen maanden gewerkt aan de rotonde en de aanleg van de fietstunnel. De stort van de betonverharding voor de rotonde is bijna afgerond. Vorige week zijn de betonnen elementen van de fietstunnel geplaatst. De komende periode werkt Den Ouden Groep verder aan betonverhardingen en de verdere inrichting. Ook de toerittenvan de fietstunnel worden gerealiseerd.

Extra onderhoud Weststadweg

Het betonnen wegdek van de Weststadweg is op gedeeltes toe aan reparatie. Den Ouden Groep gaat het extra onderhoud uitvoeren in het weekend. Het onderhoud vangt aan op vrijdag 23 april 20:00 tot maandag 26 april 5:00. De Weststadweg richting Made is daarbij volledig afgesloten voor autoverkeer. Daarnaast zal één rijstrook op de Weststadweg, vanaf de Bovensteweg richting de rotonde, eveneens afgesloten zijn. Vanaf maandag 26 april05:00 is de Weststadweg weer volledig bereikbaar voor autoverkeer. Het weekend erna werkt de aannemer ook aan de reparatie van het wegdek. Vanaf vrijdag 7 mei 20:00 tot maandag 10 mei 05:00 zal de Weststadweg van en naar Made afgesloten zijn voor autoverkeer. Tijdens de afsluitingen wordt het autoverkeer lokaal omgeleid met gele verkeersborden. 

De werkzaamheden van de betonreparaties zijn afhankelijk van het weer. Bij slechte weersomstandigheden kunnen de weekendwerkzaamheden uitgesteld worden. Wanneer dit aan de orde is dan volgt hierover nadere berichtgeving. In juni zal de aannemer nog een weekend werken om het wegdek te repareren. Deze data en afsluitingen zullen op een later moment gecommuniceerd worden.

Meer informatie en laatste updates over het project vindt u op de gemeentelijke website https://oosterhout.nl/inwoners/openbare-ruimte/projecten

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.