Volledige technische staf (seniorenselectie) ook volgend seizoen voor de groep

Geweldig en goed nieuws binnen TSC , wat fijn dat dit soort zaken snel en naar ieders wens kan worden opgelost. Op deze manier weet de technische commissie maar zeker ook de selectie waar ze aan toe zijn . Het brengt rust in een vereniging en dat geeft weer de nodige positieve  kracht voor aanvang van een nieuw seizoen. 

Na eerdere berichtgeving over het aanblijven van hoofdtrainer Ad Looijmans en assistent-trainers Jeroen van Leijsen en Rob Sestig is de technische commissie verheugd te melden dat overige stafleden hebben aangegeven om ook het nieuwe seizoen door te gaan.

Ali El Abdellaoui, die tijdens het huidige seizoen is ingestapt zal ook het nieuwe seizoen hoofdtrainer zijn van TSC 2. Na enkele jaren in de jeugdafdeling werkzaam te zijn geweest zal hij zich nu richten op de seniorenselectie. Ali, zelf jarenlang als speler actief geweest van de TSC- selectie, zal met zijn ervaring een mooie bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de jonge spelersgroep. Coen de Vos pakt wederom de rol van assistent op bij TSC 2. Wat mooi om te zien dat de volledige staf bestaat uit echte TSC’ers.

Al eerder werd duidelijk dat verzorgers Cees van Ham, Maja de Jonge en herstel- en conditietrainer Gidion Janssen ook in het nieuwe seizoen TSC trouw blijven en de staf ondersteunen met hun expertise.

Nu de volledige technische staf rond is kan er voorzichtig gekeken worden naar het nieuwe seizoen. Dit betekent doorgaan op de huidige weg, waar er met veel plezier gewerkt wordt aan de ontwikkeling van spelers. Waar de huidige maatregelen vanuit de overheid weinig reden geven om dit seizoen nog wedstrijden te organiseren, kunnen de staf en spelers niet wachten om alle supporters weer te zien langs het veld.   Veel succes en plezier toegewenst  .  Voor TSC’ers, door TSC’ers!                                                                                   

HJ .

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.