Oosterhout geeft impuls aan gebruik parken

Burgemeester en wethouders hebben besloten om een flinke impuls te geven aan de vijf parken de gemeente Oosterhout rijk is. Daarom verhogen zij het onderhoudsniveau van het Lukwelpark, Slotbossetorenpark, Park Brakestein en beide Slotparken die grenzen aan het centrum.

Wethouder sport Clemens Piena: “Net als vorig voorjaar zien we door de Corona maatregelen een hoger gebruik van onze parken. Er wordt meer gewandeld en meer gesport in de parken. Dat is goed nieuws want buiten bewegen bevordert het welzijn van onze inwoners. Met het hogere onderhoudsniveau bieden we een extra stimulans om in onze mooie parken te verblijven.”

Voor de horeca liggen er ook nog mooie combinatiekansen. Vorige zomer werd er in het Slotpark al een buitenterras met zonnestoeltjes ingericht door de horecaondernemers van café de Vrijheid en café de Kletserij. Ook dit jaar wordt er door de ondernemers weer gekeken naar een herhaling van dit initiatief. 

Het wordt dus een zonnige zomer in Oosterhout!

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.