Oosterhoutse Avond4daagse in aangepaste vorm

Even leken de coronamaatregelen roet in het eten te gooien. Maar met een unieke editie kan hét Oosterhoutse wandelfeest toch doorgaan. Tot en met 30 juni 2021 kan iedereen in Oos­terhout een eigen Avond4daagse lopen. Volledig coronaproof!
Oosterhoutse Avond4daagse
Stichting Willem van Duivenvoorde organiseert samen met Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en eRoutes deze bijzondere editie. Met een speciale app lopen de deelnemers hun eigen routes op hun eigen moment. Zo worden drukte en groepsvorming voorkomen. En na afloop wacht de officiële Avond4daagse medaille.
Eigen routes
Na inschrijving kunnen deelnemers gebruik maken van de Avond4daagse-module in de app eRou­tes. Deze app maakt routes vanaf een zelf te bepalen punt en afstand. Dit zijn zogenaamde ‘ronde routes’, dus het eindpunt is hetzelfde als het startpunt. De app houdt bij waar en hoeveel de deel­nemers lopen. En verrast ze onderweg met leuke berichten!

Kies je eigen wandelmoment

Om te voorkomen dat veel deelnemers tegelijk lopen, kun je deze Avond4daagse wandelen op ei­gen gekozen dagen tot en met 30 juni 2021. Om er wel een prestatie van te maken, moeten de vier wandeldagen wel binnen twee weken worden afgelegd. Verder staat het moment van wandelen vrij. Dus (anders dan de naam doet vermoeden) mag er dit jaar ook overdag gelopen worden. Bo­vendien kunnen de lopers zowel doordeweeks als in het weekend de wandelschoenen aantrekken.

Aanmelden
Deelname kost 6,50 euro per persoon. Er kan gekozen worden uit drie afstanden: 2,5 – 5 – 10 km. De welverdiende medaille ontvang je automatisch thuis. Inschrijven is mogelijk via de website www.avondvierdaagseoosterhout.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.