Inschrijving NAC Breda Soccer Camp bij VV Oosterhout geopend!

Vorig jaar werd voor de eerste keer het NAC Breda Soccer Camp georganiseerd op de velden van VV Oosterhout in de zomervakantie. Het NAC Soccer Camp werd door de ouders/verzorgers met een 9 beoordeeld en de kinderen hebben genoten van leuke trainingen en een Meet & Greet met 2 spelers van NAC Breda. 
In de eerste week van de zomervakantie, op donderdag 29, vrijdag 30 en zaterdag 31 juli 2021komt NAC Breda naar VV Oosterhout met een gaaf en vernieuwd NAC Breda Soccer Camp! HetNAC Breda Soccer Camp wordt georganiseerd voor alle jongens en meiden in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar doe jij ook mee? Ga snel naar www.nac.nl/soccercamps voor meer info en om je direct aan te melden.
Wat kunnen deelnemers verwachten?

– Een vernieuwd NAC Breda Soccer Camps tenue (shirt, broek en sokken) 
– Nieuw: Skill Games uit FIFA 21
– Dagelijks een lunch, tussendoortjes en voldoende drinken
– Gekwalificeerde (NAC Breda) jeugdtrainers
– NAC Breda Soccer Camps medaille
– Kans op leuke voetbalprijzen 
– Voetbalplezier en leuke oefeningen 

Meer informatie of aanmelden? Kijk snel op www.nac.nl/soccercamps

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.