Lintjesregen Oosterhout 2021

De heer P.M.H. Trommelen te Oosteind, Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Petro Trommelen (61) is al vele jaren van grote waarde voor de gemeenschap van het kerkdorp Oosteind. Hij wasgedurende tien jaar (bestuurlijk) actief bij voetbalvereniging OVV’67. Sinds 1995 is hij actief voor de Vereniging Belangen Oosteind, als lid van verschillende werkgroepen. In de periode 1998-2004 was hij bovendien voorzitter van de VBO. Sinds 1997 is hij voorzitter van de Landelijke Rijvereniging Eendracht Oosteind. Alweer ruim twintig jaar verricht hij allerlei vrijwilligerswerkzaamheden bij Indoor Oosteind. Als bestuurslid en voorzitter (sinds 2017) van de Stichting Inloop de Pastorie is hij medeorganisator van activiteiten voor ouderen, begeleidt hij de vrijwilligers en onderhoudt hij de externe contacten. Sinds 2018 is hij voorzitter van de werkgroep Dorpshart. Ook in de vijf jaar waarin hij als mantelzorger zijn terminaal zieke echtgenote intensief begeleidde bleef hij zich inzetten voor ‘zijn’ Oosteind, zij het dat zijn inzet wel op een wat lager pitje gezet moest worden. Gedurende vier jaar was hij lid van de Raad van Toezicht van de Thuiszorgorganisatie Groot Brabant. En sinds 2007 is hij inspecteur bij het Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland. Hij beoordeelt paarden, zet zich in voor de optimalisatie van het fokprogramma en geeft voorlichting aan de paardenfokkers.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.