Lintjesregen Oosterhout 2021

De heer H.L.F.J. van Eijl te Oosterhout, Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Erik van Eijl (58) zet zich al ruim 25 jaar in voor de Oosterhoutse samenleving. Hij was ruim 25 jaar penningmeester van de personeelsvereniging van de gemeente Oosterhout. Daarnaast was hij tien jaar lid, waarvan enkele jaren secretaris, van de Oudervereniging van OBS De Pionier. Sinds 2010 is hij vrijwilliger en bestuurslid (penningmeester) bij Honk- en Softbalvereniging Twins Sporting Club. Hij draaitbardiensten en zorgt voor een betere coördinatie en inkoop van de kantine. Daarnaast is hij sinds 2015 lid van de terreincommissie en draagt hij bij aan het onderhoud van de velden en de opstallen. Tevens leidde hij de renovatie op de velden en overlegde hij met de Koninklijke Base en Softbal Bond. Voorts zet(te) hij zich in voor de G-afdeling en het project “Alleen jij bepaalt”, waarbij jongeren een gestructureerde vrijetijdsbesteding krijgen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.