Lintjesregen Oosterhout 2021

De heer J.J.M. Loonen te Den Hout, Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Jack Loonen (61) is al zo’n 25 jaar zeer actief in het kerkdorp Den Hout. Hij was in 1995 een van de grondleggers van Paaspop Den Hout en heeft als bestuurslid én vrijwilliger een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van het festival tot wat het nu is. Daarnaast was hij ruim twintig jaar bestuurslid van de Stichting Dorpshuis Den Brink, waar hij tot op de dag van vandaag ook het nodige vrijwilligerswerk verricht. Hij verzorgde met name de technische zaken en was lid van de bouwcommissie. En ook alweer twintig jaar is hij barvrijwilliger en medeorganisator van activiteiten bij voetbalvereniging Irene ’58.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.