Lintjesregen Oosterhout 2021

De heer J.G.C. Verhoeven te Den Hout, Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Jan Verhoeven (78) is al zo’n 45 jaar actief in de dorpsgemeenschap van Den Hout. Muziekvereniging Amicitia mag al zo lang op zijn grote inzet op allerlei terrein rekenen. Hij was en is spelend lid, vrijwilliger en bestuurslid. Hij was o.a. nauw betrokken bij de ontwikkeling van Amicitia in Concert, de organisatie van jubileumactiviteiten in 2007, de aanschaf en onderhoud van instrumentarium en hij coördineerde jarenlang de inzameling van oud papier door de vereniging. Sinds 2003 is hij daarnaast actief bij het 50+ Regio Orkest Made e.o. als muzikant en lid van de muziekcommissie. Hij was twintig jaar een onmisbare vrijwilliger voor de Jaarmarkt van de Stichting Dorpsfeest Den Hout. En sinds 2011 is hij actief betrokken bij de activiteiten van de werkgroep Heemkunde Den Hout.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.