Lintjesregen Oosterhout 2021

Mevrouw M.C.P.H. van Zoest te Oosterhout, Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Marijke van Zoest (77) heeft van 1999 tot 2013 voor drie organisaties (Stichting Samen op Reis, Stichting Dolfijn Vakanties en Stichting Het Buitenhof) als vrijwilliger reizen voor mensen met een beperking voorbereid en begeleid. In vijftien jaar ging het in totaal om ruim vijftig reizen naar bestemmingen in binnen- en buitenland. Sinds enkele jaren is zij daarnaast actief als vrijwilliger in het Amphia ziekenhuis en in Zorgcentrum De Doelen. Ook is zij bestuurslid van het Oosterhouts Smartlappenkoor.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.