Lintjesregen Oosterhout 2021

De heer M.G.M. Verstraaten te Den Hout, Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Martien Verstraaten (57) is sinds hij in kerkdorp Den Hout woont zeer actief in de dorpsgemeenschap. Zo is hij al bijna 25 jaar actief voor de carnavalsstichting De Kluivenduikers. Hij was lid van de Raad van XI en is sinds 2003 secretaris. Sinds 1997 is hij hulpverlener en docent jeugd-EHBO bij de EHBO Vereniging Oosterhout. Hij is vrijwilliger bij Muziekvereniging Amicitia en de Stichting Dorpsfeest Den Hout. Hij was actief betrokken bij twee verbouwingen van Dorpshuis Den Brink en verricht al vele jaren vrijwilligerswerk (met name timmerwerk) voor veel andere verenigingen in het kerkdorp.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.