Lintjesregen Oosterhout 2021

De heer P.P.F.J. van Gool te Oosterhout, Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Patrick van Gool (51) is van onschatbare waarde voor Twins Sporting Club in Oosterhout en draagt in grote mate bij aan het succes van Twins als een van de grootste verenigingen van de Koninklijke Nederlandse Base en Softbal Bond. Al ruim veertig jaar is hij lid van de vereniging. Hij startte als jeugdspeler en groeide door naar het eerste seniorenteam. Hij was coach van een jeugdteam en was hoofdcoach van het eerste honkbalteam van Twins. Als vertegenwoordiger van de vereniging neemt hij al ruim twintig jaar deel aan het tophonkbaloverleg van de KNBSB. Als lid van de honkbal technische commissie geeft hij mede vorm en leiding aan de jeugdopleidingen van Twins. En als lid van de Sponsorcommissie en bestuurslid van de Stichting tot Steun aan Twins Honkbal/Softbal brengt hij tal van sponsoren aan voor de vereniging.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.