Lintjesregen Oosterhout 2021

Mevrouw E.H. Mann te Oosterhout, Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Eddine Mann (55) kreeg op jonge leeftijd tijdens een verblijf in de Verenigde Staten een zeer ernstig ongeval. Na lang herstel en revalideren wilde zij dolgraag aan het werk. Helaas bleek dat niet mogelijk en werd aan haar uiteindelijk een Wajong-uitkering toegekend. Zij heeft zich daarna meteen aangemeld als vrijwilliger bij de locatie Buurstede van De Volckaert, waar mensen met dementie verpleegd worden. Sinds 1995 is zij daar zeer actief; een kleine 20 uur per week, verspreid over meerdere dagdelen, verricht zij als vrijwilliger allerlei taken. Zij bereidt de welkomstbezoeken voor, schenkt koffie, voert gesprekken en maakt wandelingen met bewoners, begeleidt het gemeenschappelijke café en is medeorganisator van de groepsactiviteiten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.