Racoon, Snelle en Rolf Sanchez op Parkfeest

Vrijdag Tribute Night met ABBA & Foo Fighters tributes

Op 3, 4 en 5 september 2021 is het weer Parkfeest in Oosterhout. In het Slotpark zal het aanvoelen als een grootse reünie als we elkaar weer zien. Bij dit heerlijke feest hoort natuurlijk een line-up met fijne artiesten. Op zaterdag staan onder andere Racoon, Snelle & de Lieve Jongens Band en Rolf Sanchez op het podium te knallen. Vrijdagavond is als vanouds Tribute Night met deze keer tributes van Blondie, The Editors, ABBA, en de Foo Fighters. Kaarten voor deze avonden zijn te koop op www.parkfeest.nl. Mocht het Parkfeest dit jaar onverhoopt toch niet door mogen gaan, blijven de kaarten geldig tot de volgende editie.

Tribute Night 3 september
Op vrijdagavond is de Tribute Night van het Parkfeest met tributes van de grootste bands van de jaren 70 tot nu. We gaan terug naar the seventies met Back To Blondie, want wie was er toen niet verliefd op Blondie. ABBA Tribute is natuurlijk één groot meezingfeest. De reEditors zorgen voor electronische rock en In Your Honor zorgt voor een tribute aan misschien wel één van de grootste rockbands van dit moment The Foo Fighters. De avond wordt afgesloten met This Is Beethoven, die met hun unieke show vol energie hits aan elkaar rijgen. Alles nog even op een rij:
• Back to Blondie
• reEditors
• ABBA Tribute
• In Your Honor – Foo Fighters tribute
• This Is Beethoven

Zaterdag 4 september
Genieten van de optredens van Nederlandse artiesten in het Slotpark. Bij diverse podia en op meerdere plekken in het park kun je luisteren, dansen en meezingen. De sensatie is natuurlijk Snelle & de Lieve Jongens Band. Snelle scoort hit na hit en staat ook op dit moment bovenaan de hitlijsten met Blijven Slapen. Racoon heeft zichzelf opnieuw uitgevonden en komt met hun nieuwe nog te verschijnen Nederlandstalige album. Ook Duncan Laurence is van de partij. Na het winnen van het Eurovisie songfestival is hij ook de VS aan het veroveren. Rolf Sanchez zorgt ervoor dat de zon gaat schijnen in het Slotpark met o.a. zijn Spaanse hits en Trijntje Oosterhuis zal iedereen laten dansen met een knallende show.

De ontdekking van 2020 is natuurlijk de 20-jarige Froukje, die afgelopen jaar doorbrak met Groter dan Ik. Bubblegum rock komt van de Amsterdamse band TAPE TOY en Three Little Clouds zorgen voor een funky feestje. De Oosterhoutse band The Lost Chords maakt de line-up in het Slotpark op zaterdag compleet. Even puntsgewijs:
• Snelle & de Lieve Jongens Band
• The Lost Chords
• Trijntje Oosterhuis
• Froukje
• Duncan Laurence
• TAPE TOY
• Rolf Sanchez
• Three Little Clouds
• Racoon
Het totale programma (ja, er komt nog meer!) voor de zaterdag en het programma voor de zondag maken we op een later tijdstip bekend.

We hebben enorm veel zin om weer samen met jou in het Slotpark te staan, te genieten van elkaar, de muziek, de mooie plek, een hapje en een drankje! Wil je ons helpen als vrijwilliger? Neem een kijkje op onze website. Ben je ondernemer en wil je je aan ons verbinden en ondersteunen? Neem gerust contact op met onze sponsorcommissie; sponsor@parkfeest.nl.

Tickets
Tickets voor het Parkfeest zijn te koop op www.parkfeest.nl/tickets. Aangezien het Parkfeest is opgericht voor goede doelen in Oosterhout, kun je hier aangeven naar welk goed doel jouw bijdrage van één euro gaat. Daarna kies je het soort en het aantal tickets. Je kunt ook direct consumptiemunten kopen. Mochten de regels zo zijn dat het Parkfeest in 2021 niet door kan gaan, dan blijven je tickets geldig tot de volgende editie.

Vrijdagticket: €18,50
Zaterdagticket: €33,50
Passe-partout (beide avonden): €41,-

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.